PROFFS PÅ FORDONSBELYSNING

QW Lights erbjuder Europas mest exklusiva varumärken inom fordonsbelysning. Högkvalitativa produkter som säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Vi har samlat de främsta varumärkena för att erbjuda dig det bästa på marknaden. 


Varumärket QW Lights grundades 2017 inom Quality Way Sweden AB, vi har sedan starten levererat belysning till person och transportbilar, tunga maskiner, båtar och offroad fordon. Namnet Quality Way Lights står för kvalitét precis som alla produkter vi erbjuder. Vi arbetar med de främsta leverantörerna inom belysning för att kunna garantera det senaste och bästa på marknaden. Vi strävar alltid efter att ständigt utveckla sortimentet med högkvalitativa produkter. För oss är det viktigt att skapa hög kundnöjdhet och bra service.
QW LIGHTS ®

QW Lights presenterar stolt sin egen serie av LED belysning som uppfyller alla krav för att klara av den allra tuffaste miljön. Dupont lackerade aluminiumhus som är UV-resistenta. GE Lexan linser som klarar av solljus, repor och smällar. Silikonlist som uppfyller IP68 och IP69 krav. QW Lights använder sig alltid utav Osram och Cree dioder för att garantera högsta livslängd på ca 50 000h. Effektiva led drivkretsar som möjliggör 97% av strömmen att gå direkt till dioderna, därav låg strömförbrukning. Inbyggt skydd mot radio och elektromagnetiska frekvenser. Alla skruvar och fästen är rostfria. Kylflänsarna är överdimensionerade för att dioderna ska hålla i låg temperatur och livslängden blir längre. PCB kretskort som håller jämn temperatur för bästa effekt och hållbarhet. Vi lämnar alltid minst 1 års garanti på våra produkter. 

Våra tillverkare uppfyller högsta kvalitetskraven, ISO9001: 2008, IP68, IP69K, SAE, EMARK, CE, RoHS och godkänd testrapport för höga temperaturer, låga temperaturer, temperaturchock, UV, fuktighet, salt, dimma, sand, damm, vibration, anti-interferens och dropball impact.


Följ oss gärna på våra sociala medier!